Stangbyggeriet | Folden Flyfishing

Chris-clemes-logo

bambus fluestenger

Folden Flyfishing er stolte over å kunne representere ChrisClemes i Norge, vi syntes utvalget av bambusfluestenger her hjemme er for lite. Det er med en stor glede vi kan presentere bambusstenger av en meget høy kvalitet til en fornuftig pris til dere. Under kan dere se en film Chris Clemes har fått laget, en flott skildring av følelsen og essensen i fluefiske med splitcane stenger.

håndverk

Vi forstår at en splitcanestang er en svært personlig gjenstand, og vi kan med sikkerhet si at denne stangen vil komme til å bli din favoritt. Hver eneste en av disse bambus fluestengene er hånddelte, høvlet og ferdigstilt i den engelske tradisjonen av meget erfarne stangbyggere. ChrisClemes syntes det viktigste er at hver eneste stang som forlater verkstedet, er bygget med en kvalitet som gjør at stengene skal tåle å brukes og fiskes med i mange år fremover.

Splitcane fluestenger, også kjent som bambus fluestenger, blir ofte sett på som bare vakre minnesaker, altfor ofte lagret på en vegg og beundret enn å fisket med. Men de som har prøvd å fiske med en, vet at følelsen av en perfekt konstruert splitcane stang ikke kan sammenliknes noe annet.

" Wow! what a great rod "

Chris wow what a great rod, always wanted to own a piece of artwork and now I do. My 8ft #5 was used last weekend on the Anton and again two days later on the Itchen, super action and a real different feel to the carbon rods I fish with and great when you have a fish on. So pleased that I have ordered a 7.6ft 4# which I will be able to use next season. Great customer service and a pleasure dealing with someone who is so passionate about his art.
Gary L.

design din bambus fluestang

Hos Chris Clemes får du muligheten til å tilpasse din drømmestang som du selv ønsker. Nederst på siden finner du en knapp med bestill nå, dette er et skjema der du fyller inn dine spesifikasjoner. Vi kommer til å ta kontakt med deg etter at skjema er sendt inn, vi er alltid tilgjengelige for deg hvis du skulle trenge hjelp.

Custom bygde bambus fluestenger

Velge først lengde, antall seksjoner og linevekt. Deretter får du mulighet til å velge mellom en topp(Harmony) eller en ekstra topp seksjon. (Symphony) Denne vil da bli lagd av samme emne for å passe perfekt med din stang. Velg deg så ut ditt snellefeste, trådfarge og finish. Du kan også velge din prefererte aksjon og tappering.                                       Pris fra 19 900,- ink frakt. 

Gentlemans Fly Fishing Kit

Våre Gentlemans fluefiskesett er en veldig spesiell gave til en rekke viktige anledninger, inkludert bursdager, merkedager, forlovelser, pensjoner, bryllup og eksamener. Vi tilbyr veiledning og råd om valg og tilpasning av et Splitcanestang sett.

Hver ordre er håndlaget på Chris sitt verksted i England, du kan velge mellom alle klasser og aksjoner og Symphony ( 2 topper) er inkludert. Stangen kommer i et spesial tilpasset tre etui  med gravert dedikasjon på en messingplate.

Pris fra 28 900,- ink frakt

Valgfritt ekstrautstyr inkluderer et håndsydd skinnstangrør, silkeflue line og passende snelle. 

bilde galleri

Translate »